Salutació de l'Alcalde

Als torretans i als que des de qualsevol indret heu accedit a aquesta finestra oberta del nostre poble, sigueu benvinguts a La Torre de Fontaubella virtual.

Tot i que el nostre es un poble petit, característica per altra banda, molt habitual a la nostra comarca, la gent de La Torre ens sentim orgullosos del nostre poble i de com amb l'esforç i la tenacitat dels seus habitants a través de les diverses generacions aquest ha anat evolucionant fins ser el que és en l'actualitat: un lloc tranquil en un entorn natural, dotat dels serveis i les infraestructures necessàries per poder disposar de les comoditats a les que estem acostumats i no volem renunciar però amb la calma i la tranquil·litat que només un enclavament en mig de la natura ens poden donar.

A través dels diversos apartats d'aquest espai podreu obtenir dades sobre l'origen, la nostra història, els serveis, les festes i tot allò que en l'actualitat el nostre poble i el seu entorn ofereixen.

Si aneu a l'apartat de com arribar-hi, podreu observar que estem molt ben comunicats tant per carretera com per ferrocarril a poc més de 20 minuts de ciutats com Reus i Tarragona. En altres aspectes de la comunicació i serveis La Torre de Fontaubella disposa de connexió ràpida a Internet, TV per cable, gas canalitzat, etc. El no tenir cap tipus de contaminació, ni química, ni acústica, ni lumínica es un benefici afegit que tots i molt especialment la gent gran i els més petits ho valorem sobre manera.

El fet de ser una població petita fa que la participació en les activitats socials i culturals sigui notablement activa i efectiva. Es gràcies a la participació dels veïns, que les diverses entitats del poble, Associació de Veïns, Associació de Jubilats, Agrupació de Defensa Forestal, etc. porten a terme les Festes, trobades, excursions, activitats de prevenció d'incendis forestals i conservació de l'entorn, etc. Resulta fàcil, doncs, que cada u pugui integrar-se i participar també en l'organització d'aquelles activitats amb les que se sent més identificat.

Tant si es per fer-hi una visita ràpida com si us plantegeu unes vacances o penseu que podria ser aquest el lloc ideal per establir la vostra llar trobareu aquí un lloc acollidor on sereu sempre benvinguts.

 
Jaume Rofes Anglès

Alcalde de La Torre de Fontaubella
Subscriure a